Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Lelkek könyvtára" by Riggs, Ransom ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Lelkek könyvtára

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Lelkek könyvtára
  • Author : Riggs, Ransom
  • Release Date : January 20, 2016
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 7785 KB

Description

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben kezdődött és az Üresek városában folytatódott kaland izgalmas véget ér a Lelkek könyvtárában. A történet elején a tizenhat éves Jacob felismeri nagy erejű, új képességét, és kisvártatva alámerül a történelembe, hogy kimentse különleges társait egy szigorúan őrzött erődből. Jacobot az útján elkíséri Emma Bloom, a lángoló ujjú lány, és Addison MacHenry, az elveszett gyerekeket kiszimatoló kutya.


A mai Londonból a Devil’s Acre, az Ördög Hektárjának, a Viktória-korabeli Anglia legszörnyűbb nyomornegyedének labirintusszerű sikátoraiba utaznak. Ezen a helyen dől el örökre a világ összes különleges gyermekének sorsa. Ahogyan az előző két kötet, a Lelkek könyvtára is a fantázia és a még sosem publikált régi fényképek elegyítésével nyújt egyedülálló olvasmányélményt.

 

A szerzőről: Ransom Riggs Floridában nőtt fel, és Los Angelesben él. Diplomát szerzett a Kenyon College-ban és a Dél-kaliforniai Film- és Televíziós Egyetemen, majd készített néhány díjnyertes rövidfilmet. Másodállásban blogger és újságíró. Ez a harmadik regénye.

Első könyve, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei világszerte sikert aratott, és film is készül belőle 2017-ben. Második könyve magyarul Üresek városa címen jelent meg a Kossuth Kiadónál.


Tim Burton elvarázsolja a világot!

Eva Green játssza Vándorsólyom kisasszonyt. 


Free PDF Download "Lelkek könyvtára" Online ePub Kindle